
Ispohujte ribu bez brašna: Dobićete zlatnu koricu i neopisivo dobar ukus
Način pohovanja koji će vas oduševiti

Retko ko ne voli pohovane filete ribe, a ruku na srce, oni su i najjednostavniji za pripremu, kada je riba u pitanju.
Pored toga što nema čišćenja, što je ujedno i najteži deo posla, očas posla će biti i gotovi i preukusni.
Savetujemo da, umesto klasičnog poha koji uključuje brašno, jaja i prezle, isprobate ovaj sa majonezom i sirom. Ne samo da će riba imati zlatnu koricu, već će ukus biti mnogo bolji.
Priprema vam, kao i kod običnog pohovanja, neće oduzeti mnogo vremena.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 4 kašike majoneza
- 200 g tvrdog sira
- 1 kg fileta ribe (po izboru)

Priprema:
Izrendajte sir, pa ga pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Sipajte so i biber, a zatim dobro sjedinite smesu.
Ribu uvaljajte u dobijenu smesu i pržite je na malo ulja.
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari