
Kuvanje heljde bez kuvanja: Evo šta je potrebno da uradite da biste dobili isti efekat
Da li ste čuli za kuvanje na pari?

Šta radite sa heljdom?
Pretpostavljamo da je, između ostalog, i kuvate?
A šta ako bismo vam rekli da to nije neophodno?
Zaista nije šala, postoji druga metoda, a heljda se, takoreći, sama kuva.
Pročitajte još:
Ova metoda se zove kuvanje na pari, odnosno zaparivanje.
Šta je potrebno da uradite?
Opranu heljdu prelijte istom količinom vrele vode. Zatim činiju umotajte u peškir i ostavite je da odstoji sat-dva (u zavisnosti od količine).
Ukoliko ima dosta heljde, možete da je ostavite i preko noći, a možete i da joj dodate svoje omiljene začine.
Rezultat će biti isti kao da ste je skuvali.
Prijatno!
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari