
Bivši Ronaldov kuvar otkrio detalje ishrane fudbalera: Morate da se brinete o svom telu kao o „ferariju“
Kuvar kaže da fudbaler ne jede ništa skupo, važan je jedan drugi kriterijum

Bivši kuvar Kristijana Ronalda otkrio je detalje neverovatne ishrane zvezde Mančester junajteda koja mu pomaže da ostane u izvanrednoj formi. Đorđo Barone bio je kuvar portugalske superzvezde tokom tri godine provedene u Italiji i otkrio je šta je bilo na Ronaldovom meniju iz dana u dan.
- Nema skupe hrane - rekao je Barone za Mirror. - Već zdrave hrane. Koristim organsku i prirodnu hranu – ribu, piletinu, teletinu, jaja, avokado, kokosovo ulje i crni pirinač. Morate se brinuti za svoje telo kao da se brinete o „ferariju“.
Veruje se da petostruki dobitnik „Zlatne lopte“ preferira ishranu bogatu proteinima, s minimalnom količinom šećera, masti i ugljenih hidrata. Osim što je osmislio Ronaldovu ishranu, Barone je kreirao i ishranu igračeve partnerke Georgine Rodrígez i njihovo četvoro dece. Navodno su omiljena hrana šesteročlane porodice kozice, hobotnica, teletina, cele žitarice i salate.
Barone je objasnio i kako Ronaldo sagoreva toliko kalorija, naglašavajući važnost određenih ulja i tečnosti.
- Kuvam koristeći kokosovo ulje - nastavio je kuvar. - Takođe je važno piti puno vode – ali pročišćene. I piti puno. Naravno, sve to u kombinaciji s teškim treninzima. Ali odmor je ključan, kao i trening i ishrana. I jedenje rano uveče, a ne kasno - piše The Sport Bible.
Bonus viideo:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari