
Recept dana: Piletina s kačkavaljem i kikirikijem zapečena u rerni biće specijalitet i vaše kuće (VIDEO)
Piletina je uvek dobra ideja, a kikiriki daje egzotični fajnl tač

Jednostavne stvari su najbolje i u gastronomiji. Nekiliko običnih sastojaka, malo začina i eto finog, vanredno dobrog obroka.
Piletina se puni kačkavaljem, začinjava senfom i potom kikikirikijem...
Isprobajte je i imaćete osećaj da jedete specijalitet u nekomretoranu.
Vreme prpreme:
- oko 60 minuta
Sastojci
- 300 g pilećeg filea
- senf
- so
- aleva paprika
- 20 g kikirikija
Priprema
1. Komad pilećeg filea (veći komad) dublje zasecite na četiri mesta. Namažite ga senfom i začinite solju, tucanom paprikom, po želji.
2. Napunite piletinu kačkavaljem i čeri paradajzom.
3. Pospite je sa 15 g krupno mlevenog kikirikija i pecite u rerni na 160 stepeni oko 45 minuta. Vreme i temperaturu pečenja prilagoditi svojoj rerni.
Bon appetit!
Bonus video:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari