
Kako da pileće belo meso ostane sočno: Tajna je u jednom sastojku koji sigurno često zaboravljate, a pravi ogromnu razliku
Ovaj jednostavan trik ne samo da će omekšati meso, već će i doprineti bogatom ukusu vašeg jela

Kako biste postigli mekano i sočno pileće belo meso, prvo ga odledite ukoliko nije sveže. Pre kuvanja, stavite meso u proključalu vodu, a da biste dodatno omekšali, dodajte kašičicu limunovog soka u kipuću vodu pre nego što ubacite meso.

Sastojci:
- Pileće belo meso
- Voda
- Kašičica limunovog soka
Priprema:
1. Odledite pileće belo meso, ako nije sveže.
2. Stavite vodu da provri.
3. Pre nego što ubacite meso u kipuću vodu, dodajte kašičicu svežeg limunovog soka.
4. Kuvajte pileće belo meso u vodi sa limunovim sokom dok ne bude potpuno gotovo.
5. Dodajte ostale sastojke prema receptu, po želji.
Bon appetit!
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari