
Unesite dodatak koji će vašu ribu pretvoriti u pravu gurmansku poslasticu: Tajna koju malo ko zna
Učinite vašu ribu savršenom dodajući ovaj sastojak tokom kuvanja

Ako pravite kuvanu ribu, naročito rečnu, može se dogoditi da ne ispadne baš ukusno. Kuvanjem može postati žilava i dobiti neprijatan ukus. Ali, ako želite da vaša riba bude savršeno skuvana i postane pravi specijalitet, postoji jedan trik koji možda niste probali.
Dodajte joj ovaj neobičan sastojak - mleko. Ovo može zvučati neobično, ali mleko će poboljšati ukus i ukloniti eventualni neprijatan miris.
Freepik
Samo sipajte 100 do 125 ml mleka preko ribe tokom kuvanja i primetićete razliku. Vaša riba će postati mekša, a neželjeni efekti kuvanja će nestati, ostavljajući vas s ukusnim i sočnim zalogajem ribe. Ovaj jednostavan trik je tajna mnogih kuvara i siguran način da vaša riba bude savršeno pripremljena i užitak za vaše nepce.
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari