
Za savršeno testo postoji jednostavan trik koji koriste pekari
Plus vam štedi vreme

Ako ste kuvar početnik i nemate baš sve kuhinjske cake u malom prstu, ova će vam sigurno pomoći. Verujemo da vam se dešavalo da pronađete super recept za koji imate sve sastojke kod kuće, a onda treba da čekate da vaš puter koji ste izvadili iz frižidera bude na sobnoj temperaturi.
Dakle, ne morate da čekate jer mi imamo super trik koji koriste i profesionalci!
Stavite komad maslaca u zamrzivač na samo nekoliko minuta. Potom ga izvadite i stavite u komad folije da vam ne bi klizao. Potom uzmite kuhinjsko rende i narendajte maslac na najsitnijem delu, kao da je parmezan ili tvrdi sir, direktno u testo.
Na taj način, bolje će se rasporediti po testu i brže će se istopiti i vaše pecivo biće savršeno.
Pročitajte još
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari