
Recept dana: Brza priprema sočnih krmenadli u sosu koji oduševljava, potrebna su tri magična sastojka
Ovaj jednostavan recept će vam pomoći da pripremite sočne krmenadle s malo truda

Krmenadle su popularno jelo, posebno u hladnijim danima, i odlično se slažu sa podvarkom. Priprema ovog svinjskog mesa je jednostavna - samo ga začinite i propržite.
Međutim, ponekad se krmenadle mogu isušiti, pa vam donosimo najbrži i najlakši recept za najsočnije meso. Potrebno je samo dodati crni luk i sojin sos kako bi krmenadle bile izuzetno ukusne.
Sastojci:
- 300 g krmenadli
- 1 glavica crnog luka
- 3 kašike susama
- 3 kašike sojinog sosa
Priprema:
1. Zagrejte malo ulja u tiganju i pržite sitno seckani crni luk dok ne omekša.
2. Dodajte krmenadle koje ste prethodno začinili po svojoj želji, i pržite ih sa obe strane nekoliko minuta.
3. Zatim prelijte sojinim sosom preko krmenadli i smanjite temperaturu.
4. Ostavite meso da se kuva još desetak minuta u tiganju.
5. Na kraju, pospite krmenadle prženim susamom.
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari