
Ovako se pravi najbolji sos za Cezar salatu: Odlično se slaže i sa ostalim salatama, ali i mesom
Imamo recept koji ćete obožavati

Mnogima je Cezar salata jedna od omiljenih, a kako je pored toga što je ukusna i nutritivno dobra, ljudi je često prave kod kuće.
Ipak, koliko god se trudili njihov dresing nije lep kao u restoranu. A mi znamo i zašto je to tako.
Imamo odličan recept za ovaj sos, a fenomenalno se slaže i uz ostale salate, ali i uz meso.
Evo recepta koji ćete obožavati:
Sastojci:
- pola šolje majoneza
- čen belog luka
- dve kašičice soka od limuna
- kašičica senfa
- pola kašičice vuster sosa
- kašika vode
- 30 g parmezana
- so, biber
Priprema:
Majonez, izgnječeni čen belog luka, sveže ceđeni sok od limuna, senf i vuster sos pomešati u adekvatnoj posudi, pa dodati parmezan i vodu.
Profimedia
Sve dobro sjediniti, posoliti, pobiberiti, pa još jednom promešati.
Ukoliko ne iskoristite sve, sos možete čuvati poklopljen u frižideru do pet dana.
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari