
Recept dana: Kaneloni sa šunkom i kačkavaljem - deca će ih obožavati, a odrasli jesti krišom
Ovaj jednostavan recept nudi odličan način da imate brz i ukusan ručak

Kaneloni sa šunkom i kačkavaljem predstavljaju pravo savršenstvo za ljubitelje italijanske kuhinje, sa bogatstvom ukusa koji se prepliću u svakoj porciji.
Ova jednostavna, ali sofisticirana kombinacija punjenja i začina stvara harmoniju između šunke, kremastog kačkavalja i al dente testenine, stvarajući pravi raj za nepca.
Kaneloni, ogromne tube testenine , savršene za svaku priliku, bilo da je u pitanju porodični obrok, večera s prijateljima ili nedeljni ručak.
Vreme pripreme:
- Oko 60 minuta
Sastojci:
- lazanje, nekoliko listova
- 200 gr šunke
- 200 gr suvog vrata
- 150 gr listova kačkavalja
- 200 gr kisele pavlake
- kečap
- 1 jaje
- rendani kačkavalj

Priprema:
1. Lazanje obariti u vodi 5-6 minuta. Obarene lazanje staviti u hladnu vodu, pa na krpu da upije vodu. Izmešati pavlaku i jaje. Na list lazanje namazati pavlaku, pa poređati šunku.
2. Preko šunke premazati pavlaku, pa poređati suvi vrat.
Printscreen/YouTube
3. Preko ide opet pavlaka, pa list kačkavalja, pa pavlaka i na kraju kečap.
4. Uviti u rolnicu i ređati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni oko 35 minuta.
Bon appetit!
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari